Termos pentru alimente cu Spork Legendary Classic 0.4 l Stanley-ash

SKU: VMA224362
CODUL PRODUCĂTORULUI: 10-09382-083
EAN: 6939236418263
Stoc epuizat
321.28 RON
Categorie: Termosuri pentru băuturi
Producător: Stanley
  • Dimensiuni: 400 x 550 x 250 mm
  • Greutatea produsului: 340 g

 

Termos pentru alimente cu spork Legendary Classic 0.4 l Stanley

Termosul de masă Stanley Classic Legendary de 0,4 litri este un recipient/veselă compactă izolată în vid, cu pereți de oțel pentru mâncăruri reci și calde. Dimensiunea compactă și capacitatea termosului este soluția perfectă pentru depozitarea și savurarea alimentelor delicioase și hrănitoare la locul de muncă, la școală sau în deplasare. Diametrul este potrivit atât pentru mâinile masculine, cât și pentru cele feminine.

Pereții dubli din oțel izolați în vid și dopul izolat asigură că alimentele dvs. rămân la o temperatură semnificativ diferită de temperatura ambiantă pentru o lungă perioadă de timp. Când termosul este umplut, acesta va menține temperatura alimentelor până la 7 ore. Ștecherul este echipat cu o garnitură din silicon care garantează o etanșeitate de 100%. Intrarea largă cu un diametru de 7 cm facilitează umplerea, precum și spălarea termosului pentru alimente.

Vine cu un termos spork; o lingură și o furculiță într-una faceți tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o masă delicioasă și hrănitoare la îndemână.

Principalele caracteristici ale legendarului termos Stanley clasic de 0,4 l pentru alimente:

  • Oțel inoxidabil 18/8
  • Fără BPA
  • Izolație în vid cu perete dublu
  • 100% etanșeitate
  • Spork integrat din oțel
  • Mașina de spălat vase este sigură
  • Capacitate: 0.4 L
  • Proprietăți termice: rece până la 7 ore*, căldură până la 7 ore*

* Parametrii specificați pentru menținerea temperaturii se referă la vasele complete care nu sunt deschise pentru o anumită perioadă de timp. Deschiderea vasului și golirea parțială sunt asociate cu o pierdere mai rapidă a temperaturii inițiale. Pentru a crește timpul de întreținere a temperaturii, se recomandă să umpleți mai întâi vasul cu apă fierbinte și să îl lăsați bine închis timp de cinci minute, după care este golit și umplut cu băutura sau vasul țintă și bine închis. Când depozitați un produs rece sau rece, trebuie utilizată apă rece.